HORSE OF SWEDEN® är tillverkad av klassiska svenska träslag. Den unika formgivningen och mönstermålningen är framtagen av vår svenska designer Helen McGougan. Hästarna är handtäljda i Litauen av erfarna träsnidare och därefter målade och efterbehandlade i Sverige.

Produktens höjd: 160 mm till öronen,
Långsidans bredd (från nos till svans): 150 mm.

Varumärket och designen för HORSE OF SWEDEN® ägs av SunTower Entertainment Group AB och namnet är mönster- och varumärkesskyddat hos Patent- och registreringsverket samt legaliserat genom Notarius Publicus.

HORSE OF SWEDEN® levereras i löst antal efter beställning, blandade färger om så önskas.

Minimikvantitet: 10 st hästar i valfri färg.

FÅ EN OFFERT!

Fyll i information nedan för offert och leveranstider!

Ett nordiskt hantverk

Horse of Sweden sågas och grovtäljs i något av de nordiska länderna (beroende på säsong och tillgång) och får sin slutliga form och färg av skickliga hantverkare i djupaste Småland.

En unik
leksak

Horse of Sweden är en perfekt
present till barn. Kvaliteten
är robust och hästen är målad
med miljövänliga vattenfärger.

Den perfekta presenten

Horse of Sweden, som vi oblygt kallar Sveriges nya nationalsouvenir, är den perfekta gåvan. Antingen till någon dit du är på väg att resa eller till dig själv som minne från ett besök i vårt vackra land.

Minnet från Sverige

Har du besökt Sverige och vill ta med någonting som minne eller ge till en kär vän, en familjemedlem eller någon som du vet skulle  uppskatta en unik handgjord souvenir i våra gula och blå färger så är Horse of Sweden det perfekt valet.
ADRESS

Hörnåkersvägen 14
183 65 Täby, Sweden

Telefon

+46 070 713 54 40
roger@horseofsweden.com

 

Horse Of Sweden AB

Regnr: 559428-6428
info@horseofsweden.com